iHeart : FG meet ND


Diam tak diam dah masuk ulangtahun ke-2 perkahwinan aku dan FG. Al-Fattah pun dah 1 year +. cute-red-crab Selamat Ulangtahun Perkahwinan kita, FG. love-red-crab Mudahan perkahwinan kita ini hingga ke akhir hayat kita. love-red-crab Moga bertambah keceriaan kita seisi keluarga dengan keletah manja dan mengada-ngada Al-Fattah (dan who knows 2nd Jr, ngeh ngeh ngeh). love-red-crab Moga kita berjimat cermat demi rumah yang bakal kita duduki tak lama lagi. love-red-crabDan moga dikurniakan kesihatan yang baik. Amin. cute-red-crab

Last year aku tak sempat nak update apa-apa since aku pun tengah berpantang masa tu (Al-Fattah berumur 26 hari masa hari ulangtahun kami). shy-red-crabHohoho… tapi tiada apa pun nak update. FG belanja makan saja masa tu (lepas aku habis pantang). Tahun ini tak pastilah kalau ada surprise. Hahahaha… Ada ke?  tongue-red-crab

 Pssst… Kepada kawan-kawan yang anniversary tarikh dekat-dekat dengan aku, Happy Anniversary juga. hello-red-crab Moga kekal bahagia ke akhir hayat. Dan mengambil kesempatan juga nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Cikgu Ayu SMK Raja Ali. Nah, tambah lagi group anniversary tarikh dekat-dekat. Hahaha… happy-red-crab

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s