iHeart : July 30, 2014


 

Hari ini (July 21, 2014) aku sengaja nak announce ingatkan pada semua orang yang lagi 9 hari lagi (iaitu July 30, 2014) adalah tarikh ulangtahun pertama my prince charming, Al-Fattah which is tarikh itu jatuh pada tarikh Aidilfitri ke-3 (Syawal 03). Uh-uh…  We’re going to have a very blast party that weekend at MLK with homemade cake by Acik Rossidah. Can’t wait another 9 days. I’m keep counting!!!!

Pssst… Walaupun kalau ikut tarikh adalah July 30 itu di bulan Syawal, last year masa aku melahirkan Al-Fattah July 30 itu adalah lagi 9 hari lagi nak Aidilfitri (sangat ingat sebab aku kena ganti puasa 9 hari sebab Al-Fattah) sebab tu pada hari ini (July 21) membuatkan aku teringat lagi 9 hari lagi pada masa begini aku sedang berjuang melahirkan Al-Fattah. Huhuhu…

Sangat bersyukur Al-Fattah lahir pada bulan Ramadhan kerana Mom boleh lihat cucunya lahir ke dunia. Yelah, feel like she was standing there in OT room to encourage me during that time. Huhuhu… Dan setiap kali Ramadhan coming, means Mom boleh lihat perubahan setahun demi setahun cucunya membesar. So sweet kan? Allah s.w.t tu Maha Kuasa dan Maha Mengetahui.

Pssst… Jangan lupa Aidilfitri kali ini kena bagi Duit Raya dan Hadiah Birthday sekali pada Al-Fattah. Harharhar…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s