iHeart : Drama PPT


KAD 2

Akhirnya siap sudah pengiraan carry marks 40%  bagi kelas Tingkatan 3 – 5 sebagai preparation untuk Peperiksaan Pertengahan Tahun (PPT) tak lama lagi. Dan di bawah ini adalah pembahagian markah yang telah aku tetapkan untuk PPT 2013. Macam mana, okay tak?

PEMBAHAGIAN MARKAH

PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN 2013

BIL

KELAS

PERKARA

MARKAH (%)

1

1 B

  • PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN
  • 100

2

1 D

  • PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN
  • 100

3

3 A

  • PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN
  • BUKU LATIHAN & BUKU KERJA
  • FOLIO & BUKU SKRAP
  • AKTIVITI KELAS
  • UJIAN SETARA (I)
  • 60
  • 12
  • 13
  • 5
  • 10

4

3 E

  • PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN
  • BUKU LATIHAN & BUKU KERJA
  • FOLIO & BUKU SKRAP
  • AKTIVITI KELAS
  • UJIAN SETARA (I)
  • 60
  • 10
  • 15
  • 5
  • 10

5

4 B

  • PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN
  • BUKU LATIHAN & BUKU KERJA
  • KUIZ
  • AKTIVITI KELAS
  • UJIAN SETARA (I)
  • 60
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10

6

4 C

  • PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN
  • BERKUMPULAN
  • INDIVIDU
  • UJIAN SETARA (I)
  • 60
  • 10
  • 10
  • 20

7

4 D

  • PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN
  • BERKUMPULAN
  • INDIVIDU
  • UJIAN SETARA (I)
  • 60
  • 10
  • 10
  • 20

8

5 B

  • PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN
  • BUKU LATIHAN & BUKU KERJA
  • KUIZ
  • AKTIVITI KELAS
  • UJIAN SETARA (I)
  • 60
  • 7
  • 13
  • 10
  • 10

urlMasa inilah boleh lihat betapa hebat lakonan pelajar-pelajar nak memohon markah mereka ditambah.  Dan masa itulah semuanya akan bertopengkan ayat-ayat manis bergula sedangkan sebelum ini macamlah aku tak tahu yang mereka tu menabur ayat berbisa di belakang aku (siap pergi mengadu di pentadbiran lagi).  Dan aku bukanlah orang yang kejam cuma aku seorang yang tegas dalam pemberian markah. Semuanya aku buat berdasarkan logik dan rasional. Yelah, kalau memang sudah terang lagi bersuluh pemalas dalam kelas; takkanlah aku nak beri markah penuh pula kan? Tak logik… Ish ish ish… 

yugyuy

Pssst… Walau sebagus mana aku buat kerja pun, aku tetap dilabel PALING TIDAK BERDEDIKASI  oleh pihak atasan atas alasan setiap tahun aku bercuti sepanjang aku bekerja ini (walaupun aku pernah bekerja penuh setahun tanpa cuti tapi langsung tidak diingati oleh pihak pentadbiran). Sabar sajalah kan. Siapalah aku ini kan?

One thought on “iHeart : Drama PPT

  1. Domingo says:

    Right here is the right blog for anyone who wants to understand this topic.
    You understand so much its almost tough to argue with you (not that I personally will need to…HaHa).
    You definitely put a fresh spin on a topic which has
    been discussed for decades. Excellent stuff, just wonderful!
    Mitsubishi Starmex air con review (Domingo)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s