iHeart : Uniform Maternity


Mom to be, White dress

Semua orang tertanya-tanya, bila aku nak start pakai “uniform” baju pregnant. Hahaha… crazy monkey 066 Apa mahu buat, baju kurung yang aku pakai sekarang ini masih lagi muat sehinggalah bulan ke 6 kandungan. Lepas 6 bulan, baju aku memang macam sarung nangka. Fit! crazy monkey 064 So officially lepas masa pregnancy aku untuk bulan yang ke-6 ini, aku akan pakai baju maternity. Hihihi…

Tapi itulah, baju mengandung tu seksi lah shape dia. crazy monkey 010Risau aku nak pakai. Macam gaun tidur pun ada. Aduyai, segan pula nak pakai. Huhuhu…  crazy monkey 025

2 thoughts on “iHeart : Uniform Maternity

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s