iHeart : Selamat Tahun Baru Cina!!!


Seronok cuti CNY sebab seminggu cuti tapi apabila memikirkan nanti kena ganti semula sekolah, memang tidak seronok. crazy monkey 002 Apa pun kali ini aku dapat balik ke MLK. Best woo sebab lama dah tak balik ke MLK. Sudahlah cuti kali ini semua pun balik ke MLK including Pak Itam, Ain & Hafiz. Nah, permenant sudah Hafiz balik tinggal di MLK. Syukurlah. Bagus dia cari kerja di MLK dari perhabis duit di Shah Alam. crazy monkey 041

Mengambil kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada warga Malaysia yang menyambutnya. crazy monkey 046 Yelah, rasa tak best pula kalau tak wish sebabnya di sekolah aku juga ada sambutan Tahun Baru Cina. Agak menarik kali ini kerana ada tarian naga. Selalunya ada tarian singa saja. crazy monkey 059

Pssst… Walaupun sekolah hanya 15 hari saja bulan ini, tetap aku rasa macam tak cukup rehat. Kenapa ya? crazy monkey 049

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s