iHeart : Hijau??? Akan Difikirkan


Tahun 2012 ini memang tahun yang unexpected berlaku pada aku termasuklah hadiah kahwin aku di penuhi dengan warna yang paling aku tak suka iaitu HIJAU.MySpace Tak kisahlah hjau pandan, epal, pucuk pisang, turquoise atau apa saja (yang penting hijau) memang aku TAK SUKA!!! MySpaceTapi bila aku buka hadiah dan nampak most adalah hijau, aku memang rasa nak pitam (even di rumah FG pun dapat hadiah towel hijau). MySpace

Antara warna hijau yang aku ada termasuklah sut baju kebaya batik hijau (Mak Ngah Robiah hadiahkan) yang aku belum pasti entah bila zaman akan aku pakai. Oh stress!MySpace Acik pun banyak menerima baju kurung dari kawan-kawan sepejabatnya dan MekTam Ina juga (dan kemudiannya di pass pada aku). Aku tak kisah orang bagi baju kurung ni, cuma perlukah bagi aku warna hijau? Arrghhh… MySpace

https://i2.wp.com/img153.imageshack.us/img153/2169/imag0021copy3r.jpg

Jadi aku rasa aku perlu pertimbangkan warna ini dalam senarai black list aku sebab warna hijau ini sudah mula mahu memasuki dunia warna aku.MySpace Walaupun aku akui yang dunia warna aku masih lagi dimonopoli oleh warna pink, tapi bila ada sedikit warna hijau masuk ni… Aku stress pula fikir. MySpace

Apa-apa pun terima kasih kepada yang memberi hadiah warna hijau tu pada aku. Aku tahu niat kalian ikhlas dan aku wajar mempertimbangkan warna hijau tersebut dalam kehidupan aku mulai 2013 ni. Insya-Allah… MySpace

Oh ya, aku ada juga cuba-cuba pakai warna hijau ke tempat kerja. Tahu apa aku rasa?MySpace Macam aku ini pokok bergerak yang bila-bila saja akan ada burung berak atas kepala aku.MySpace

Dan aku memang rasa sangat tak selesa (sakit perut the whole day),MySpace jalan tak stabilMySpace dan asik nak terlanggar mejaMySpace serta aku rasa nak muntah (pening dan sakit kepala sepanjang hari). MySpace

Oh, teruknya effect hijau ni.MySpace Tell me, macam mana aku nak belajar suka warna ni? Pakai tak sampai 8 jam tu pun dah rasa macam dalam coffin, tak tahulah macam mana nak pakai selalu. MySpace

Dan bila aku lihat ada orang lain (even FG) pakai warna hijau ni tanpa rasa seperti apa yang aku rasa sekarang ni, aku rasa macam nak menjerit pula. I mean, perlukah pakai warna tu dengan senang hati depan aku? Yuck, rasa nak muntah pula fikir. MySpace

https://i0.wp.com/blog.fotodiamore.com/wp-content/uploads/2010/01/dsc_6713-681x1024.jpg

Pssst… Ada juga aku usha kasut warna hijau (mana tahu kalau ada yang aku berkenan) tapi masih lagi aku nampak warna itu dull (biar pun design dia stunning).MySpace Hohoho, kejam kan? Nampak sangat aku masih lagi bias dengan warna hijau ni. MySpace

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s