iHeart : Gadget 2012


Tahun ini FG nak beli hp baru iaitu Nokia Lumis 800.MySpace Hp ini kegunaannya pada yang gilakan laman web sosial (macam Facebook) yang sangat banyak sekarang ini (dan termasuklah messenger yang berbayar atau pun percuma seperti WhatsApp). Dan aku memang peninglah bila discover facts tu. Aduyai, risau beb. MySpace

Harga sekarang adalah RM 999 dan berkemungkinan FG beli daripada 3 warna yang ada tu (Hitam, Biru dan Merah) adalah warna Merah.MySpace Tak tahulah kenapa, tapi macam dia akan beli yang merah. Mungkin sebab warna tu grab attention dia (dan aku rasa attention orang lain juga). MySpace

Jadi iPhone 4 aku akan tinggal history saja. Sebab wara Lumia sangat grab attention kan? Argh, pening fikir. MySpace Tapi camera Lumia 800 lagi sharp dan nice lightning dari iPhone 4 (iPhone 5 aku tidak pasti).MySpace

Dan sekarang ini bila aku tengok iPhone 5, aku lihat dia lagi smart looking (imej belakang dia).MySpace Sesuai untuk elegant imej. Rasa nak grab sangat tapi inside iPhone 5 sama saja dengan iPhone 4 aku sekarang ni. Bazir saja kalau beli kan? Jadi, tak mungkinlah aku stupid  nak beli iPhone 5 pula kan? MySpaceTapi kalaulah aku beli iPhone series selepas ini, aku nak pastikan yang aku beli warna putih (sebab at the 1st place lagi aku memang nak yang warna putih tu cuma masa aku beli ada warna hitam saja di pakej telefon tu). MySpace

Pssst… Tujuan utama FG beli Lumia 800 adalah GPS. Harap-harap FG tidak salah guna. MySpace I trust you, just don’t let me down tau! Siaplah kalau aku tahu penyalahgunaan telefon. Sah kena rebus dalam minyak hidup-hidup!MySpace

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s