iHeart : Majlis Hazwan & Rahimah


Seminggu selepas majlis di MLK, kini majlis di Puchong pula iaitu majlis adik FG. Nama adik FG Hazwan a.k.a Juan. Wife dia Siti Rahimah. Adik FG actually same age dengan aku. Janggal juga bila dengar dia panggil aku “Akak”. Tapi apa mahu buat, dah memang aku ni kakak ipar dia. Kena pasrah terima sajalah kan? MySpace

Ni majlis masa akad nikah dia, warna biru. Aku pakai baju hantaran kahwin aku (FG pun sama!) warna kelabu. Tudung aku pinjam Mak Ngah FG (sebab masa bawa pergi KL aku terlupa habis tentang tudung). Itulah, nampak sangat tak biasa lagi fully 100% pakai tudung kan? MySpace Majlis akad nikah dibuat di rumah Rahimah. Dan majlis dia berlangsung minggu depannya di dewan dekat dengan rumah dia juga. Hohoho, berselang-selang minggu. Tak faham juga aku kalau majlis berselang jauh macam ni. Tapi ni majlis orang, ikut saja kan? MySpace

Ni pula majlis di dewan untuk di sebelah dia, HIJAU! Pening lalat aku masuk tengok. Masa tu aku pakai whole set coklat (warna fave FG) dan paling best pakai kasut dan beg tangan hantaran aku. Waaahh, fully 100% coklat beb! FG actually kemeja hitam jalur coklat (okay, aku tahu kalian tak nampak pun coklat dia kan?) tapi tak kisahlah janji dia pakai baju. MySpace

Beg goodies dia memang kiut. Aku bawa balik ke MLK bagi family aku gantung di dalam kereta. Terima kasih ya Rahimah. Makanan dia memang best! Tapi yang paling best adalah sebab aku boleh together spend time dengan FG!!!! Nah, mestilah tu lagi penting untuk aku daripada semua perkara lain kan? MySpace

By the way, aku nak ambil kesempatan ini mengucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU untuk Hazwan dan Rahimah. Bina keluarga baik-baik. Hahaha, biar sampai ke akhir hayat. Insya-Allah. MySpace

Psst… Aku rasa seronok pula being all together dengan family FG. They are very nice, serius!!! However, they make I think more about my family and make me miss home sweet home. Aduyai, bila nak balik MLK ni? MySpace

 

 

 

One thought on “iHeart : Majlis Hazwan & Rahimah

  1. Deloras says:

    Hi there, I do believe your web site may be having browser compatibility problems.
    Whenever I take a look at your site in Safari, it
    looks fine however, if opening in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues.
    I merely wanted to give you a quick heads up!
    Aside from that, excellent website!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s