iHeart : Dari Solo kepada Duet


Tahniah kepada semua rakan-rakan aku yang sudah menukar status SOLO kepada DUET.MySpace Status DARA kepada ISTERI.MySpace Status CIK kepada PUAN.MySpace Dan tahniah juga yang menukar dari TERUNA kepada SUAMI.MySpace Hohoho, sangat rasa teruja sebab 2012 ini ramai betul yang melangsungkan majlis perkahwinan dan masa akan datang juga aku yakin JUNIORS pun seangkatan umur (hahaha).

Again, aku ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU kepada semua (termasuklah diri aku sendiri, hehehehehe). Kalau aku nak list satu-satu nama pasangan memang berpages nanti jadi memadailah aku tulis semua ya? Faham-faham sendirilah ya?

Dan untuk pasangan yang berjauhan, aku doakan agar perasaan sabar dan percaya antara kalian makin tebal. Janganlah janji bersabar sebelum kahwin bertukar rupa pula selepas kahwin ya? (Ops, cerita tentang diri sendiri ke? Hehehe)MySpace Dan pada pasangan yang berdekatan, hukhukhuk; aku jealous! Hehehehe… Taklah, pada pasangan yang berdekatan aku ucapkan selamat berhoneymoon ya? Yang dekat-dekat ni, cepat sikit dapat juniors. Kikiki…

Psssst… FG, kita apa cer? MySpace

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s